Bedrijven

U heeft een bedrijf of u bent verantwoordelijke voor het pand binnen een bedrijf. Wij begrijpen dat een bedrijf runnen erg veel tijd vergt. CKKD biedt u oplossingen op maat en komt deze graag op uw vestiging bespreken. Hieronder leest u wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Dakonderhoud

Onderhoud aan het dak van uw bedrijfspand is een absolute noodzaak. Over het algemeen betrekken bedrijfspanden flinke oppervlakken. Stelt u zich voor dat een aantal van de HWA-systemen (Hemel-Water-Afvoeren) op uw bedrijfspand dicht slibt en/of verstopt raakt. Een dergelijke situatie maakt dat u (constructioneel) een flink risico loopt. Wanneer het water niet goed afgevoerd kan worden en uw dak volloopt, wordt het dak topzwaar. Bij grote dakoppervlakten is een tweejaarlijkse controle en - onderhoudsbeurt een must.

Regelmatig onderhoud voorkomt niet alleen problemen, een goed onderhouden dak gaat ook een stuk langer mee dan doorgaans verwaarloosde daken. In de gootbanen (de laagst gelegen punten op uw dak) blijft al snel water staan. In stilstaand water ontstaan algen, met behulp van zon en wind. Algen zijn op de lange termijn niet goed voor de kwaliteit en het behoud van uw dak. Door regelmatig onderhoud te plegen kan dit worden tegengegaan.

Weersinvloeden als harde windstoten en storm kunnen voor kleine ontwrichtingen zorgen in uw dak. Dit zal vaak wel even goed gaan maar het risico bestaat dat het snel erger wordt met alle gevolgen van dien. Ook om dit risico te beperken is het raadzaam regelmatig onderhoud/controle uit te laten voeren door een deskundige. Een deskundige kan vaststellen wat eventuele aandachtspunten zijn. Hij kan de vordering van die aandachtspunten in kaart brengen en tijdig verhelpen. Wilt u graag meer weten over dakonderhoud en zou u de mogelijkheden willen zien op gebied van dakonderhoud door CKKD klik dan hier.

 

Nieuwbouw en renovatie

Ook bij een bedrijfsuitbreiding in de vorm van een aanbouw, een extra kantoor of gewoon een geheel nieuw pand kunt u op de expertise en het vakmanschap van CKKD rekenen. Dit geldt ook voor het renoveren van uw bestaande objecten.

Lekkage service

Mocht u een daklekkage hebben of is er een reparatie nodig aan uw dak neem dan even contact op met ons, dan lossen wij het snel op. Mocht u gebruikmaken van onze dakonderhoud service dan worden eventuele daklekkages uiteraard tijdens het onderhoud meegenomen en opgelost.

Contact

Wilt u graag contact opnemen met CKKD om geheel vrijblijvend advies te vragen of om te vragen naar de mogelijkheden klikt u dan hier.