Wat heeft CKKD te bieden aan particuliere huizenbezitters?

Wanneer u een huis of object bezit of aanbouwt dan wilt zich liever geen zorgen maken over het dakwerk. Vaak is het dakwerk voor de huizenbezitter niet goed te zien. Het dakwerk, de fundering en de gevelbouw zijn samen wél de belangrijkste onderdelen van uw bouwwerk. Wij begrijpen daarom als geen ander dat gebreken, lekkages en verstoppingen een bron van stress voor u zijn. Wij zijn ervoor om deze problemen zo snel mogelijk en vakkundig voor u te verhelpen.  

Hieronder leest u meer over de diverse diensten die wij u kunnen bieden. Tevens leggen we graag uit wanneer en waarom bepaalde werkzaamheden aan het dak noodzakelijk kunnen zijn. Wij vinden het belangrijk om de klant eerlijk en zo volledig mogelijk te informeren.

 

Volledige renovatie van uw oude dak.

Wanneer uw dak aan vervanging toe is dan zullen we een uitgebreid onderzoek doen naar uw dak om vervolgens de mogelijkheden met u te bespreken. We analyseren wat noodzakelijk is om te vervangen. Daarnaast bekijken we ook wat er hergebruikt kan worden. Vaak is het zo dat het eventuele houtwerk van het dak en de isolatie materialen nog prima te gebruiken zijn. Dit zijn dure materialen dus hergebruik kan de kostprijs van de totale renovatie aanzienlijk verlagen.

Nieuwbouw van uw dakwerken.

Heeft u (plannen voor) een nieuwe aanbouw, uitbouw, dakkapel, carport, erker, schuur of ander bouwwerk? En wilt u graag dat hier een dakbedekking op word gelegd? Bij ons bent u aan het juiste adres. Op onze ‘service’ pagina leest u alvast de belangrijkste voordelen van een kunststof dak. Wilt u meer informatie dan maken wij een vrijblijvende afspraak met u. Wij voorzien u van vakkundig advies en van een eerlijke offerte.

 

 

Lekkage service.

Heeft u een lekkage in uw dak? Wij maken het tot onze prioriteit om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Betreft het een verzekeringskwestie dan besteden we extra tijd en aandacht aan het onderzoeken van de oorzaak en stellen we desgewenst een onderzoeksrapport op.

Grenst uw dak direct aan het dak van uw buren maar willen uw buren nog geen renovatie, reparatie of aanpassing aan het dakvlak, bijvoorbeeld omdat het bij hen nog niet nodig is? Ook in dit geval kan uw dak door ons gemaakt worden. Zelfs wanneer het een andere soort dakbedekking betreft. Mocht u vragen hebben over onze diensten of wilt u graag vrijblijvend geïnformeerd worden neem dan even contact met ons op.

Onderhoud van uw daken en dakgoten.

Voor het behoud van uw daken en HWA-systemen (Hemel-Water-Afvoer), is een grondige jaarlijkse onderhoudsbeurt noodzakelijk. Natuurlijk zijn niet alle daken en omstandigheden hetzelfde en daarmee de vervuilingsgraad ook niet. Denk bijvoorbeeld aan bomen in de directe omgeving van uw daken, die voor extra vervuiling kunnen zorgen. In dat geval is een regelmatiger onderhoud vaak wenselijk voor het behoud van uw daken. Veel van onze klanten hebben baat bij onze onderhoudsplannen op maat. Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.