Al uw licht hellende en platte daken worden door ons
met de uiterste zorg en expertise waterdicht gemaakt.

Met ervaring in de kunststof dakbedekkingen vanaf het jaar 2007 is CKKD een nog redelijk jong bedrijf, maar des te ambitieuzer.

''Going for the extra mile'', dat is ons motto en dit ziet u terug in het vakwerk op het dak. Wij leveren niet alleen vooraf de nodige (prijs)informatie, ook tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden kunt u bij ons terecht voor advies, tips en vragen over alles wat met uw daken te maken heeft. Uw dak wordt netjes opgeleverd en uw stoep aangeveegd. Wij leveren gepaste nazorg en indien gewenst stellen we samen met u een onderhoudsplan op, wat de levensduur van uw dak met jaren kan verlengen.

Wij hanteren een informele werksfeer omdat wij uit ervaring weten dat dit over het algemeen als zeer positief wordt ervaren door onze klanten (en door ons). Wij staan met plezier op het dak en dragen dit ook uit naar de klant.Waarin zijn wij eigenlijk gespecialiseerd?

Kort gezegd zijn wij gespecialiseerd in het verleggen van alle soorten kunststof (PVC) dakbedekkingen. Maar ook andere soorten dakbedekking kunnen verwerken.

.Waarom wij ons juist zijn gaan specialiseren op het gebied van kunststof dakbedekking?

Kunststof dakbedekking is, in vergelijking met de meeste andere dakbedekkingen, een vrij nieuw soort dakbedekking. De afgelopen 20 jaar is het fabricage proces en de ontwikkeling van het materiaal ‘through the roof’ gegaan (sterk gestegen). Dit is niet zo gek want het product is relatief goedkoop te fabriceren en duurzamer dan de traditionele dakbedekkingen. De dakbedekkingen die qua materiaalkosten kunnen concurreren met PVC materiaal, vergen meer tijd voor het leggen en pakken uiteindelijk dus toch duurder uit voor de klant. Dit terwijl een (nieuw) kunststof dak gemiddeld een langere levensduur heeft dan andere soorten daken!

Veel van de bestanddelen van PVC dakbedekking (Poly-Vinyl-Chloride) kunnen tegenwoordig vervaardigd worden uit gerecycled materiaal. Dit in tegenstelling tot vele andere dakbedekkingen, die nog uit ruwe stookolie vervaardigd worden. Het produceren van PVC dakbedekkingen is dan ook een stuk minder belastend voor het milieu dan vele andere dakbedekkingen.

De mogelijkheden die er zijn bij het verleggen van kunststof dakbedekking zijn erg omvangrijk. In vergelijking met andere dakbedekkingen heeft u bij een kunstof dak een rijke keuze uit een breed spectrum van kleuren waarin het dak verlegd kan worden. Als u dit wenst kan er zelfs een kleuren-thema worden gecreëerd, want ook de dakbelijsting (de zogeheten daktrimmen) zijn in vrijwel alle kleuren leverbaar. In dat geval krijgt de metalen dakbelijsting een (plastisol) coating waarop de dakbedekking wordt vastgelast. Dit zorgt voor een erg goed gesloten systeem omdat beide lagen (de PVC dakbedekking en de plastisol coating) als één geheel in elkaar overvloeien. U hoeft geen schilder meer te laten komen om de daklijst in thema te krijgen met bijvoorbeeld het metselwerk op de zichtkanten van de gevels van het object.

Het schoonmaken en schoon houden van uw daken is bij het gebruik van kunststof dakbedekking een koud kunstje. U zou het kunnen vergelijken met het onderhoud van een vloerzeil. Een beetje water en een watertrekker (of een niet al te harde schrobber) doet uw door algen en blad verweerde dakvlak weer als nieuw ogen. Ook bij zware vervuiling of verwering kan een goed verlegd kunststof dak zelfs na jaren nog goed gerepareerd worden (ook dit in tegenstelling tot veel andere soorten dakbedekking). Zelfs bij zware vervuiling is het nog mogelijk uw dak geheel te reinigen en er als nieuw te laten uitzien, d.m.v. een hogedruk reiniger met schrob-borstel. Een kunststof dak is erg onderhoudsvriendelijk.

De reden dat wij ons hebben gespecialiseerd in kunststof daken, is omdat wij het product qua prijs, duurzaamheid, uiterlijk en onderhoudsvriendelijkheid vinden uitblinken!